aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒίντεο: Πέντε στα πέντε πέναλτι ο Κβιλιτάια, δέκα στα δέκα για την Ανόρθωση

Βίντεο: Πέντε στα πέντε πέναλτι ο Κβιλιτάια, δέκα στα δέκα για την Ανόρθωση

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκεόργκι Κβιλιτάια στο 34’ της αναμέτρησης η Ανόρθωση προηγήθηκε 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά, ο Βργκοτς έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κτύπησε στο ανοικτό χέρι του Καμισοκό, ο οποίος ναι μεν είχε γυρισμένη την πλάτη, όμως είχε το χέρι σε αφύσικη θέση (πάνω από τον ώμο) και σωστά ο διαιτητής, Γιώργος Νικολάου, καταλόγισε το πέναλτι.

Ο Κβιλιτάια ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Βεσελόφσκι δίνοντας προβάδισμα 1-0 στην Ανόρθωση. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο φορ της «Κυρίας» που έφτασε τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η «Κυρία» αξιοποίησε και τα δέκα πέναλτι που κέρδισε φέτος με τον Κβιλιτάια να ευστοχεί στα πέντε εξ αυτών, τον Οκριασβίλι να σκοράρει από την άσπρη βούλα τρεις φορές και τον Μανιά άλλες δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ