aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒίντεο: Πέναλτι, αμφισβήτηση, φωνές για κόκκινη και 1-0 με «Τρίσκο»

Βίντεο: Πέναλτι, αμφισβήτηση, φωνές για κόκκινη και 1-0 με «Τρίσκο»

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 35’ η ΑΕΚ προηγήθηκε 1-0 της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο 33’ της αναμέτρησης ο Εσπινόσα βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Παύλου Κορρέα και ο διαιτητής, Νικόλας Νεοκλέους καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Ο αμυντικός της Ανόρθωσης αμφισβήτησε την απόφαση του διαιτητή, καλώντας τον να πάει στο VAR, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν αποβολή του, καθώς ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα. Ο Πορτογάλος VARίστας, Έλντερ Αζεβέδο δεν έκανε παρέμβαση προφανώς γιατί δεν διαπίστωσε εξόφθαλμο λάθος του διαιτητή κι έτσι ο Ιβάν Τρισκόφσκι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γκιόργκι Λόρια από τα ένδεκα βήματα.

Ο Σκοπιανός με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφτασε τα οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα, έχει βρει δίχτυα σε όλα τα ματς των εφτά πρώτων αγωνιστικών και έχει σκοράρει σε οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές, αφού είχε δει δίχτυα και στην τελευταία της περσινής σεζόν.

Πλέον απειλεί το ρεκόρ όλων των εποχών, που έχουν οι Ράουφμαν, Βασκονσέλος και Παϊσάο, οι οποίοι σταμάτησαν στα εννιά σερί ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ