aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΒίντεο: Η υπόσχεση του Πιέρου στους Ιάπωνες και το αντίο στη Λουντογκόρετς

Βίντεο: Η υπόσχεση του Πιέρου στους Ιάπωνες και το αντίο στη Λουντογκόρετς

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου από τη Λουντογκόρετς στην Σαφρέτσε Ιαπωνίας. Οι Βούλγαροι πώλησαν τον Κύπριο διεθνή επιθετικό έναντι 2.000.000 ευρώ, ενώ ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα γίνει πλουσιότερος κατά 1.000.000 ευρώ για τις υπηρεσίες τριών χρόνων.

Λίγο μετά τις υπογραφές στα συμβόλαιο ο Πιέρος Σωτηρίου έστειλε μήνυμα, μέσω βίντεο στους οπαδούς της ομάδας από τη Χιροσίμα. «Γεία σας φίλοι της Σαφτέτσε, είμαι ο Πιέρος Σωτηρίου. Είμαι εδώ στη Χιροσίμα, περιμένω να αγωνιστώ μπροστά από εσάς. Θα σας δω σύντομα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στην κάμερα της νέας του ομάδας.

O συμπατριώτης μας επιθετικός που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας την περασμένη σεζόν αποχαιρέτησε, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οικογένεια της Λουντογκόρετς.
«Αγαπημένη οικογένεια της Λουντογκόρετς, ευχαριστώ για τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε μαζί κερδίζοντας παιχνίδια και τρόπαια, αλλά το πιο σημαντικό για την αγάπη των υπέροχων οπαδών μας.

Τις καλύτερες ευχές στους φιλάθλους, τους διοικούντες, όλο το προσωπικό και τους συμπαίκτες μου. Θα έχετε μια ξεχωριστή και ζεστή θέση στην καρδιά μου για πάντα! Συνεχίστε να κερδίζετε τα πάντα, όπως έχει γεννηθεί η ομάδα αυτή να κάνει.🙏🏼🦅», έγραψε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Screenhunter 16556

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ