aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒίντεο: Η έκπληξη στον Κετσπάγια, η επιστροφή του Αρτυματά και το καλωσόρισμα στον Ρούελ

Βίντεο: Η έκπληξη στον Κετσπάγια, η επιστροφή του Αρτυματά και το καλωσόρισμα στον Ρούελ

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών άρχισε σήμερα την προετοιμασία της για τα φιλικά παιχνίδια στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι σε Λετονία (21/3) και Σερβία (25/3), αντιστοίχως, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Εθνών, το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Οι διεθνείς, 12 που αγωνίζονται σε κυπριακές ομάδες και 13 σε συλλόγους του εξωτερικού, μαζεύτηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΑΕΚ, και έπιασαν δουλειά με στόχο να προετοιμαστούν καταλλήλως ενόψει του πρώτου 90λέπτου την ερχόμενη Πέμπτη.

Πριν την προπόνηση η Ομοσπονδία επεφύλαξε έκπληξη στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 53α του γενέθλια. Ο Γεωργιανός έσβησε κεράκια στα αποδυτήρια με τους διεθνείς να του εύχονται τα καλύτερα. Στα βίντεο που δημοσίευσε η ΚΟΠ διακρίνεται και το «ζεστό» καλωσόρισμα του Κετσπάγια στον Αγγλοκύπριο επιθετικό, Ρούελ Σωτηρίου, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ