aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒίντεο: Γκιούρσκο, πέναλτι μέσω VAR και 2-0 η ΑΕΚ

Βίντεο: Γκιούρσκο, πέναλτι μέσω VAR και 2-0 η ΑΕΚ

Ισχυρό προβάδισμα νίκης από το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του αγώνα με την Πάφος FC πήρε η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας στην πρώτη οργανωμένη επιθετική της προσπάθεια ευτύχησε να σκοράρει. Μετά από πανέμορφη συνεργασία των Χριστοφόρου και Μάμα η μπάλα έφθασε στον Φαράζ, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Γκιούρσκο με σουτ στη κίνηση πέτυχε το 1-0.

Στο 22’ ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Πιτσινίνι, κλήθηκε από τον συμπατριώτη του VARίστα (Σάτσι Λούκα) να πάει στο on field review για να εξετάσει πιθανή παράβαση εντός περιοχής της Πάφου, για χέρι του Παλάσιος. Στις επαναληπτικές προβολές της φάσης ο διαιτητής διαπίστωσε παράβαση, μετά τη σέντρα του Γκιούρσκο, κρίνοντας πως το χέρι του αμυντικού της Πάφου ήταν ανοικτό, κι έτσι καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκη τον Ρούντκο σημειώνοντας με το 15ο φετινό τέρμα του το 2-0 για την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ