aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΒίντεο: Γκάφα Σισκόφσκι, το έφερε «τούμπα» η Ομόνοια στο 90+7’

Βίντεο: Γκάφα Σισκόφσκι, το έφερε «τούμπα» η Ομόνοια στο 90+7’

Βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας ήταν το σκηνικό στο παιχνίδι του ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 με τέρμα του Εμπραλίτζε στο 72’, έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Τζόρντι Γκόμεθ για «δολοφονικό» φάουλ στον Καραμανώλη στο 85’, όμως οι πράσινοι έφεραν τα πάνω κάτω στις καθυστερήσεις.

Στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Κακουλλή από τον Σισκόφσκι με τον Σκοπιανό τερματοφύλακα να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Δόξας, ο οποίος αντί να πασάρει ή να διώξει την μπάλα προσπάθησε να ντριπλάρει τον Κύπριο επιθετικό ο οποίος έκλεψε και μπήκε στην περιοχή.

Στο 90+3’ ο Ντούρις εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας τον Πρινιωτάκη. Και εκεί που όλοι πίστεψαν πως οι δύο ομάδες θα πάρουν από ένα βαθμό ο Λέτσγιακς έστειλε τους φίλους της Ομόνοιας στους εφτά ουρανούς στο 90+7’ μετά τη σέντρα του Σέχου. Ο Τσέχος «πυροβόλησε» τον νεαρό τερματοφύλακα και έγραψε το 2-1 εν μέσω αποθέωσης, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

To 1-1 της Ομόνοιας

Το 2-1 της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ