aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΒίντεο-αφιέρωμα της Κοπεγχάγης και συγκίνηση από τον Πιέρο

Βίντεο-αφιέρωμα της Κοπεγχάγης και συγκίνηση από τον Πιέρο

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος έχει πάρει από το χέρι φέτος την Κοπεγχάγη και την οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με αφορμή την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται ο Κύπριος επιθετικός, αλλά και ενόψει του αποψινού (19:45) επαναληπτικού αγώνα της δανέζικης ομάδα με τη Ρίγα στη Λετονία (3-1) για τα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Κοπεγχάγη ετοίμασε βιντεο-αφιέρωμα με δηλώσεις του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος παρουσιάζεται συγκινημένος από τη στήριξη του κόσμου μετά την περσινή του άσχημη σεζόν.

«Σημαίνει πολλά για μένα το γκολ γιατί η δουλειά μου ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω αυτοπεποίθηση. Σημαίνει πολλά για μένα η αυτοπεποίθηση. Θέλω να ξεχάσω την περσινή χρονιά. Ήταν τραγική για μένα από την αρχή. Θέλω φέτος να πετύχουμε. Θέλω βρω ρυθμό, να πάρω παιχνίδια πάνω. Είμαι συναισθηματικός τύπος. Θέλω σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση να κερδίζω, να σκοράρω γκολ. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους φίλους της ομάδας. Ήταν κάτι ξεχωριστό να ακούω το όνομα μου από τον κόσμο. Μου έλειψε πολύ. Το εκτιμώ πολύ. Ξέρουν ότι κάνω τα πάντα για την ομάδα. Ο Θεός με βοηθά πολύ. Μου δίνει δύναμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ