aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒγαίνει το πρόγραμμα της νέας σεζόν

Βγαίνει το πρόγραμμα της νέας σεζόν

Πραγματοποιείται σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο της Cyta, στα Κεντρικά Γραφεία στη Λευκωσία, η κλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta 2020-2021, που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2020.

Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι ακόλουθες 14 ομάδες: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Δόξα, Εθνικός, Ερμής, ΕΝΠ, Καρμιώτισσα, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός, Ομόνοια και Πάφος F.C. Το Πρωτάθλημα Cyta θα διεξαχθεί και φέτος σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα διεξαχθούν δύο γύροι σε 26 αγωνιστικές και με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, οι δύο τελευταίες ομάδες θα διαβαθμιστούν στη Β’ Κατηγορία. Οι υπόλοιπες 12 ομάδες θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση, αγωνιζόμενες σε δύο ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-6 και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν στο δεύτερο όμιλο. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον πρώτο όμιλο θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια. Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, οι 2 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας από το δεύτερο όμιλο θα διαβαθμιστούν επίσης στη Β’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ