aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒέσκο: «Η μοίρα του Τιμούρ είναι να οδηγήσει την Ανόρθωση ξανά στους ομίλους»

Βέσκο: «Η μοίρα του Τιμούρ είναι να οδηγήσει την Ανόρθωση ξανά στους ομίλους»

Σίγουρος παρουσιάστηκε ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς ότι η Ανόρθωση θα τα καταφέρει απόψε με αντίπαλο την Μπερ Σεβα και θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.

Αρχικό σχόλιο: «Είναι πολύ σημαντική μέρα και για τις δύο ομάδες. Η Ομόνοια έχει ένα πλεονέκτημα και εύχομαι να μπει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ανόρθωση έχει πάρα πολλές ελπίδες να βρίσκεται και αυτή στους ομίλους. Είπα και στα παιδιά των ακαδημιών της Ανόρθωσης να πάνε στο γήπεδο, διότι μπορεί να μην ξαναζήσουν τέτοια ατμόσφαιρα. Εμείς που δουλεύουμε στην Ανόρθωση, νιώθουμε πως όλοι ζουν πραγματικά για αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε ένα παιχνίδι από τα παλιά».
Για το αποψινό παιχνίδι της Ανόρθωσης: «Η Ανόρθωση έδειξε και στον επαναληπτικό με την Ραπίντ και στο Ισραήλ πως είναι καλύτερη από πέρσι. Αν καταφέρει να πιάσει απόδοση, τότε η Ανόρθωση στην έδρα της μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε αντίπαλο. Είναι απώλεια ο Ντέλετιτς, όμως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του. Το παιχνίδι θα κριθεί από την απόδοση της Ανόρθωσης. Δεν υποτιμώ καθόλου την ομάδα του Ισραήλ. Από τη στιγμή που έχουμε το αποτέλεσμα και παίζουμε εντός, τότε έχουμε ένα προβάδισμα. Σε κάθε γραμμή, υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα. Λόρια, Αραγιούρι, Λάφερτι, Λάζαρος έπαιξαν τέτοια παιχνίδια. Πολύ σημαντικό και θα μετρήσει απόψε. Έχει ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα. Είναι πιο ομάδα από την περσινή και καλύτερη. Αγωνία υπάρχει, όχι άγχος. Δεν νομίζω πως το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο. Θα είναι ο Τιμούρ πάλι σε ευρωπαϊκό όμιλο. Να τους καλωσορίσουμε απόψε τον Λέβι και την ομάδα του, να περάσουμε και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία μετά στους εγχώριους θεσμούς»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ