aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒεργέτης: «Αδικούν τον εαυτό τους σε κάποια σημεία» (δηλώσεις Παναγιώτου)

Βεργέτης: «Αδικούν τον εαυτό τους σε κάποια σημεία» (δηλώσεις Παναγιώτου)

Συγχαρητήρια  στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μοίρασε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Στάικος Βεργέτης, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ καλά συγκεντρωμένοι. Γεγονός που μας έδωσε το αποτέλεσμα. Το παράπονο που έχω να κάνω ήταν ότι αδικούν τον εαυτό τους σε κάποια σημεία. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του. Ο Ερμής είναι μια πολύ καλή ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου στάθηκε στην έλλειψη πάθους στην ομάδα του:

«Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στεφόμασταν σοβαρά το αποτέλεσμα. Μπήκαμε λίγο φοβητσιασμένα, ενώ η Σαλαμίνα είχε πάθος και εμείς όχι. Ξέραμε ότι με τους γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο αντίπαλος θα έπρεπε να κλείσουμε τους χώρους. Κάναμε τρία-τέσσερα λάθη στο χώρο του κέντρου και ένα από αυτά το πληρώσαμε. Φτιάξαμε ευκαιρίες για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε για τον στόχο μας και την είσοδο μας στην εξάδα. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ