Βάζει… χέρι o Νικολάου σε ομάδες και παράγοντες για τα παράπονα στη διαιτησία

Ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ Στέλιος Νικολάου με ανακοίνωση του, εφιστά την προσοχή σε Σωματεία και Παράγοντες, σε σχέση με δηλώσεις ή και ανακοινώσεις τους που αφορούν τη διαιτησία αγώνων και οι οποίες παραβιάζουν τους κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νικολάου:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους σωματείων και / ή δηλώσεις παραγόντων που αφορούν τη διαιτησία αγώνων.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες και παραβιάζουν σχετικά άρθρα του Κανονισμού της Δικαστής Επιτροπής.

Το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ουσιαστικά μόλις έχει ξεκινήσει και εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η έναρξη των πρωταθλημάτων των υπόλοιπων κατηγοριών και απαιτείται από όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα σωματεία και οι παράγοντες τους, όπως σταματήσουν τις πιο πάνω ενέργειες οι οποίες παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς και οι οποίες δημιουργούν και / ή καλλιεργούν δυσπιστία και / ή καχυποψία στο άθλημα του ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα θίγουν και / ή μειώνουν το κύρος διαφόρων προσώπων οι οποίοι ευρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ευελπιστώ στην άμεση συμμόρφωση όλων, ούτως ώστε αφενός να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία φαίνεται ότι υποσκάπτει την προσπάθεια για μείωση της βίας στα γήπεδα και αφετέρου, να αποφεύγεται η επιβολή προστίμου στα σωματεία, εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

ΠΗΓΗcfa.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ