Βαθύτατη θλίψη για το χαμό του Γιαννάκη Αποστόλου

Πριν από δύο μέρες γνωστοποιήθηκε πως έφυγε από τη ζωή ο Γιαννάκης Αποστόλου ο οποίος υπήρξε μέλος και υπάλληλος του ΚΟΑ στη Λάρνακα. Ο Αποστόλου ήταν υποστηρικτής της Νέας Σαλαμίνας, ενώ βρισκόταν συνεχώς δίπλα στα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης στη Λάρνακα. ΚΟΑ, Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση φούτσαλ και ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις.

ΚΟΑ: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη ΔΣ, η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη Αποστόλου, υπαλλήλου του ΚΟΑ στο αθλητικό κέντρο «Κίτιον» στη Λάρνακα. Αντιπροσωπεία του Οργανσιμού θα παραστεί στην κηδεία και θα συλλυπηθεί την οικογένεια, του αείμνηστου Γιαννάκη Αποστόλου».

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιαννάκη Αποστόλου, για τον αδόκητο θάνατο του. Ο θανών ήταν υπάλληλος του ΚΟΑ στο Κίτιον και βρισκόταν πάντα δίπλα στις ομάδες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και φούτσαλ του Σωματείου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου Γιαννάκη Αποστόλου υπαλλήλου του ΚΟΑ. Ο Γιαννάκης ήταν υποστηρικτής της ομάδας μας και πάντα βρισκόταν στο πλευρό του σωματείου μας. Αιωνία του η μνήμη».

Ανόρθωση: «Έχουμε πληροφορηθεί με μεγάλη θλίψη την απώλεια του Γιαννάκη Αποστόλου. Ο εκλιπών εργαζόταν στον ΚΟΑ και ήταν εκ των υπευθύνων στο “Αθλητικό Κέντρο Κίτιον” εκεί όπου η ομάδα μας εδρεύει από το 2014 και εντεύθεν. Καθημερινά στο πλευρό της ομάδας μας, για να κυλούν απρόσκοπτα οι προπονήσεις και οι αγώνες. Εκφράζουμε τη βαθύτατη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Γιαννάκη και στέλνουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι Γιαννάκη Αποστόλου. Αιωνία σου η μνήμη».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ