aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒαθμολογία καρτών: Πρώτη η Ομόνοια, 14η η ΑΕΛ, 8η η Ανόρθωση, 10ος ο ΑΠΟΕΛ!

Βαθμολογία καρτών: Πρώτη η Ομόνοια, 14η η ΑΕΛ, 8η η Ανόρθωση, 10ος ο ΑΠΟΕΛ!

454 κίτρινες κάρτες και 13 κόκκινες δέχθηκαν οι 14 ομάδες Α’ Κατηγορίας στα παιχνίδια που διεξήχθησαν τις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα που τιμωρήθηκε με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες είναι η ΑΕΛ. Συνολικά οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού αντίκρισαν 44 φορές την κίτρινη κάρτα, ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ένας ποδοσφαιριστής της.

Η ιστοσελίδα transfermarkt.com βαθμολογεί με έναν πόντο κάθε κίτρινη, πέντε πόντους την απευθείας κόκκινη και τρεις πόντους την αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες. Με αυτό τον τρόπο παρουσιάζει την βαθμολογία των καρτών ή αλλιώς βαθμολογία Fair Play, όπως την ονομάζει.

Η ΑΕΛ με 49 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση της σχετικής βαθμολογίας, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την προτελευταία Πάφος FC, η οποία τιμωρήθηκε με 35 κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες εκ των οποίων η μία απευθείας.

Τρεις ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση της σχετικής βαθμολογίας, άρα δέχθηκαν τις λιγότερες κίτρινες κάρτες. Πρόκειται για την Ομόνοια, την Ένωση Νεων Παραλιμνίου και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που τιμωρήθηκαν 27 φορές με κίτρινη κάρτα και καμία με κόκκινη. 29 κίτρινες (άρα και βαθμούς) έχει ο Απόλλων και 30 η ΑΕΚ.

Η Ανόρθωση είναι στην 8η θέση με 36 βαθμούς, 33 κίτρινες και μία αποβολή (με δύο κίτρινες κάρτες), ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 10η θέση με 40 βαθμούς, οι οποίοι προέρχονται από ισάριθμες κίτρινες κάρτες.

Η βαθμολογία των καρτών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ