aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒάσιμες οι κυπριακές πιθανότητες για Γεντρίσεκ, αλλά…

Βάσιμες οι κυπριακές πιθανότητες για Γεντρίσεκ, αλλά…

Ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς επιθετικούς στη Σούπερ Λίγκα κατά την περσινή και τη φετινή σεζόν, ήταν ο Ερίκ Γεντρίσεκ της Ξάνθης, ένα γνώριμο όνομα για τους… πιο ψαγμένους, καθότι στο παρελθόν προτάθηκε σε κυπριακές ομάδες, ενώ απασχόλησε και το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ Λάρνακας τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα τότε, προτίμησε την λύση με τον Φλοριάν Τολμές (θυμηθείτε εδώ).

Ο Σλοβάκος επιθετικός παρακολουθήθηκε από κάποιους για λογαριασμό κυπριακών ομάδων, ενώ η ιστοσελίδα μας ψάχνοντας το θέμα εισχωρώντας στην… πιάτσα των ατζέντηδων στην Ελλάδα, είναι σε θέση να σας ενημερώσει πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή τώρα που έμεινε ελεύθερος, δέχθηκε όντως βολιδοσκοπήσεις από ομάδες της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: «Μετά το “διαζύγιο” με τη Ξάνθη, ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες»

Ομάδες που διαθέτουν την οικονομική ευχέρεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κασέ του παίκτη είναι «απαγορευτικό», μιας και σε αυτές μπορεί να συμπεριληφθούν και κάποιες που τερμάτισαν στη λήξασα σεζόν, εκτός της πρώτης εξάδας. Αν θελήσει κάποια ομάδα από την Κύπρο να τον κάνει δικό της, θα χρειαστεί να ανταγωνιστεί κάποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που επίσης «λιγουρεύονται» τον 32χρονο φορ.

Διαβάστε επίσης: Οι ελεύθεροι της Super League που πιθανόν να απασχολήσουν κυπριακές ομάδες

Αξίζει δε να αναφερθεί πως ο Γεντρίσεκ είναι πολύ ενήμερος για το κυπριακό ποδόσφαιρο, το ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο και τις ομορφιές της Κύπρου, από συμπατριώτες του που αγωνίζονται στο νησί μας, αλλά και από φίλους του που κατάγονται από χώρες γειτονικές της Σλοβακίας.

Διαβάστε επίσης: Κυπριακό ενδιαφέρον (ξανά) για Γέντρισεκ

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να επιθυμεί περισσότερο σε πρώτο χρόνο τον επαναπατρισμό του προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του που δεν τον ακολούθησε στην Ελλάδα. Κι αν μπει στη διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά ενδεχόμενη πρόταση από Κύπρο ή Ελλάδα, θα το κάνει μονάχα αν η προσφορά που θα του γίνει θα ξεπερνά τα 110 χιλιάρικα που εξασφάλισε σε ετήσια βάση από την Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης: H κυπριακή… σειρήνα για τον (οικονομικό) Γέντρισεκ

Την ίδια στιγμή «σειρήνες» ηχούν στα αυτιά του και από Ισραήλ, χωρίς πάντως να βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της μετακόμισης στις συγκεκριμένες χώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ