aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒαλακάρι: Ο αντίπαλος Αραγιούρι και οι φήμες για Μίλαν και Σάλτσμπουργκ

Βαλακάρι: Ο αντίπαλος Αραγιούρι και οι φήμες για Μίλαν και Σάλτσμπουργκ

Μονιμοποιήθηκε στην εθνική Φινλανδίας και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας. Ο λόγος για τον Όνι Βαλακάρι, ο οποίος είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της πατρίδας του ενόψει της αναμέτρησης με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της Πάφου FC παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της φινλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι πλέον είναι αντίπαλος με τον Πάουλους Αραγιούρι, αλλά και τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Μίλαν και της Σάλτσμπουργκ.

«Είναι ωραίο να παίζεις κόντρα στον Πάουλους, περιμένω με ενδιαφέρον τον αγώνα στη Λάρνακα στις 7 Νοεμβρίου κόντρα στην Ανόρθωση», ήταν η τοποθέτησή του για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και ακολούθως σχολίασε το ενδεχόμενε μετεγγραφής του.

«Εμφανίστηκαν φήμες. Τα είδα σε διάφορα μέρη. Πάντα υπάρχουν φήμες στο ποδόσφαιρο, αλλά έχω οικογένεια και μάνατζερ που φροντίζουν αυτά τα πράγματα. Προσωπικά, είμαι αφοσιωμένος μόνο στο παιχνίδι με την Ουκρανία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ