aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤζιάμπος: «Η Αλκή είναι καθαρή, θα δοθούν απαντήσεις από Δευτέρας»

Τζιάμπος: «Η Αλκή είναι καθαρή, θα δοθούν απαντήσεις από Δευτέρας»

Στον Active και στην εκπομπή «Ατζέντα» της Άντρης Δανιήλ, μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος, σχετικά με τις καταγγελίες των Παναγιώτη Φραγκέσκου και Παναγιώτη Λοϊζίδη στην Αστυνομία, οι οποίοι κατάθεσαν πως τους χορηγήθηκαν ουσίες μέσω ενδοφλέβιων ενέσεων οι οποίες πιθανόν να ήταν παράνομες, ενώ έγινε και από άτομο που δεν είναι γραμμένο στον ιατρικό σύλλογο.

Για τα «πυρά» που δέχεται η Αλκή, είπε αρχικά: «Δέχεται “πυρά” η Αλκή, αλλά η λαϊκή ρήση λέει πως “καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται”. Να χαιρετήσουμε την απόφαση της ΚΟΠ να κάνει έρευνες και σίγουρα θα είμαστε συνεργάτες σε αυτές τις ενέργειες. Η Αλκή λειτουργεί καθόλα νόμιμα και νομότυπα ενεργεί όλα αυτά τα χρόνια, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Διαβάστε επίσης: «Φυσικά υπάρχουν στοιχεία στην καταγγελία των Φραγκέσκου-Λοϊζίδη»

Και κατέληξε: «Επιστρέφει ο πρόεδρος (σ.σ. Άντης Λόππας) με το καλό και από Δευτέρας και θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα για όλους και είναι αυτό που σεβαστήκαμε από την πρώτη στιγμή. Η Αλκή δεν τα έχει με τους παίκτες προς Θεού και αυτοί είναι οι τελευταίοι που πρέπει να θυματοποιούνται. Στη δημοσιογραφική θα απαντηθούν όλα, επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε σε όλα και το νομικό μας τμήμα τα επεξεργάζεται την υπόθεση. Η Αλκή είναι καθαρή και θα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το όνομα της ομάδας και όσον βρίσκονται στο σωματείο και έφτυσαν αίμα για να υπάρχει αυτό το σωματείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ