aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤζέντλεμαν ο Πουρσαϊτίδης, «έσταξε μέλι» για Λουκά Σωτηρίου

Τζέντλεμαν ο Πουρσαϊτίδης, «έσταξε μέλι» για Λουκά Σωτηρίου

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την Αλκή (1-1), συγχάρηκε τους παίκτες του για την προσπάθεια απέναντι στους κυανέρυθρους, ενώ μίλησε και για τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, τον οποίο έκραξε ο κόσμος, ενώ δέχθηκε και πολλά παράπονα από τους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Οι αρχικές δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα καλά λόγια. Ήμασταν κυρίαρχοι και θέλαμε τη νίκη. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αμύνθηκαν καλά, έχουν καλή άμυνα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας αν και προσπαθήσαμε. Ήταν δύσκολο να βρούμε καθαρό μυαλό. Συγχαρητήρια για την εξάδα στους παίκτες μου. Ξεκινά νέο πρωτάθλημα με τις τοπ ομάδες. Θα αδικούσαμε τον εαυτό μας αν δεν μπαίναμε εξάδα».

Και κατέληξε όσον αφορά στον Λουκά Σωτηρίου και τον κόσμο: «Προσπάθησα να διώξω τους παίκτες μου για τα παράπονα που είχαν από τον διαιτητή. Ο Σωτηρίου είναι καλός διαιτητής, αν όχι ο καλύτερος, είναι από τους δύο καλύτερους στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους πιστούς οπαδούς μας. Κατάντησε κουραστικό το θέμα με τον κόσμο. Δεν μπορώ να πω κάτι. Ελπίζω ότι θα έρθει κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ