aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣTσόρνιγκερ: «Ίσως να αλλάξουμε και εμείς χημείο - Δεν είμαι τόσο τρελός για να κτυπήσω...

Tσόρνιγκερ: «Ίσως να αλλάξουμε και εμείς χημείο – Δεν είμαι τόσο τρελός για να κτυπήσω παίκτη»

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα του Απόλλωνα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Παρά τις πολλές απουσίες ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε ότι δεν αποτελεί δικαιολογία, αφήνοντας πάντως υπονοούμενα για το θέμα με την αρνητικοποίηση δύο παικτών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θεωρώ πως για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ελέγξαμε τη ροή, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι από τις δύο ίσως καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε».

Αν στοίχισαν οι πολλές απουσίες: «Θεωρώ πως δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, δεν μας ταιριάζουν οι δικαιολογίες, είχαμε τους παίκτες που είχαμε, αυτοί καλέστηκαν σήμερα να αγωνιστούν. Ίσως να αλλάξουμε και εμείς χημείο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Άκουσα κάποιες ιστορίες, δεν θα επεκταθώ. Απ’ εκεί και πέρα, οι παίκτες που θα καλεστούν πρέπει να τα δίνουν όλα. Επίσης, εκτός από τους τραυματίες και αυτούς που ήταν έτοιμοι, είχαμε παίκτες που δεν είναι 100%. Αναβλήθηκε ο αγώνας του κυπέλλου και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που είναι σε μια βδομάδα».

Για το πανό των φίλων του Απόλλωνα, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν τρελό: «Είδα το πανό. Δεν είμαι τελείως τρελός, πλέον έχω δύο παιδιά και έχω ηρεμήσει. Νιώθω τον σεβασμό των οπαδών προς εμένα και την υπόλοιπη ομάδα και αυτό μου αρέσει. Έχουμε ακόμα δύο Γερμανούς και το πανό μπορεί να μην είναι για εμένα. Αν είναι για εμένα, το δέχομαι γιατί κάποιες φορές όταν σε θεωρούν τρελό, μπορεί να σε θεωρούν και ανίκητο».

Για την κίνηση του να πάει να δει τον Ναούμ που ήταν στο έδαφος: «Μπορεί να με λένε τρελό δεν είμαι τόσο τρελός για να μπω στον αγωνιστικό χώρο για να κτυπήσω παίκτη. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που έτρεξα στο γήπεδο ήταν για να βοηθήσω τον παίκτη αν τυχόν είχε καταπιεί τη γλώσσα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ