aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ πρωτάθλημα – Κοιτάζουμε για αμυντικό και μεσοεπιθετικό»

Τσόρνιγκερ: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ πρωτάθλημα – Κοιτάζουμε για αμυντικό και μεσοεπιθετικό»

Στην ισορροπία που είχε η ομάδα του μεταξύ άμυνας και επίθεσης στάθηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά την σπουδαία νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που το ένα γκολ της ομάδας του ήρθε μετά από πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Αρχική τοποθέτηση: «Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τη νέα χρονιά και ήταν σημαντικό ότι πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Το αξίζαμε, παρότι δεν πετύχαμε τα πιο εντυπωσιακά γκολ. Το ένα γκολ ήρθε από πίεση και αυτό μου αρέσει».

Για τον κόσμο: «Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον κόσμο που ήρθε πριν το παιχνίδι και μας εμψύχωσε. Μας έδωσαν την ώθηση. Ευχαριστούμε και αυτούς που ήταν στο γήπεδο και μακάρι να δούμε και τους υπόλοιπους στο γήπεδο μαζί μας».

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι που κάναμε είναι προϊόν της ανάλυσης που κάναμε. Θέλουμε να βάζουμε πίεση, ένταση και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Η ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης ήταν τοπ, κλειδί της νίκης συν το ότι έχουμε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια».

Για τους τραυματίες: «Θα δούμε τους τραυματισμούς και συγκεκριμένα του Αλεσάμι. Ο Χαμάς δεν παίζει στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφος FC. Με την Πάφος FC μπορεί να έχουμε την επιστροφή του Πίττα. Ο Ντιγκινί ήταν στον πάγκο και σιγά-σιγά θα μπει και αυτός».

Σε ποια γραμμή θα γίνει ενίσχυση; «Κοιτάζουμε για έναν κεντρικό αμυντικό και για έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή, ίσως στην θέση “10” ή στα φτερά. Ψάχνουμε παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν και όχι για να είναι ο 23ος-24ος παίκτης του ρόστερ».

Θα εγγραφεί στο ρόστερ ο Ποντικός; «Θα δούμε, κοιτάζουμε και για εναλλακτικές λύσεις, δεν ξέρουμε αν θα επανεγγραφεί».

Πόσο καλά έχετε διαβάσει τον επόμενο αντίπαλο που είναι αήττητος στην έδρα του; «Είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, έγιναν και κάποιες κινήσεις και ειδικά με τον παίκτη από την Γερμανία».

Ο κόσμος φώναξε για κατάκτηση του πρωταθλήματος, σας βάζει πίεση; «Είναι το ίδιο για εμάς. Σε κάθε παιχνίδι τα δίνουμε όλα για να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, όλες οι ομάδες είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ