aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤσίρειο: «Τρέχουν» για cover note και αλλαγή καμερών, «πιο πιθανό να μην γίνει το Απόλλων...

Τσίρειο: «Τρέχουν» για cover note και αλλαγή καμερών, «πιο πιθανό να μην γίνει το Απόλλων – Άρης»

Στον «αέρα» είναι η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που είναι ορισμένος για την Κυριακή (12/12). Η διεύθυνση του ΓΣΟ είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες, κοντά στις δέκα, και ευελπιστεί ότι τις επόμενες ώρες θα προκύψει συμφωνία για ασφάλιση του γηπέδου.

Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή τότε λόγω της πίεσης του χρόνου θα υπογραφεί ανάμεσα στα δύο μέρη (ασφαλιστική εταιρεία και ΓΣΠ) cover note (ελληνιστί σημείωμα εξωφύλλου) που θα έχει ισχύ μέχρι να εκδοθεί ολόκληρο το συμβόλαιο.

Το πρωί της Παρασκευής άρχισαν εργασίες με στόχο να διευθετηθεί το πρόβλημα στο κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Η Αστυνομία απαίτησε να αντικατασταθεί σημαντικός αριθμός καμερών και μέχρι το απόγευμα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης ανέφερε ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην διεξαχθεί ο αγώνας του Απόλλωνα με τον Άρη. «Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να μην γίνει καθόλου το Απόλλων-Άρης, αφού δεν έχουμε ασφαλιστική κάλυψη. Δεν μπορεί να μπει ο κόσμος στο γήπεδο με δική του ευθύνη», σημείωσε σχετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ