aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤρίτη σύλληψη για τα επεισόδια στο Ανόρθωση – Ομόνοια, ελεύθεροι υπό όρους οι πρώτοι δύο

Τρίτη σύλληψη για τα επεισόδια στο Ανόρθωση – Ομόνοια, ελεύθεροι υπό όρους οι πρώτοι δύο

ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Χειροπέδες σε ακόμη ένα νεαρό ηλικίας 34 χρόνων, φόρεσε η Αστυνομία σε σχέση με τα σοβαρά επεισόδια, που σημειώθηκαν το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πριν αλλά και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Ο 34χρονος είχε εντοπιστεί έπειτα από ανάλυση του υλικού από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, προκειμένου να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του.

Εν τω μεταξύ οι δύο οπαδοί της Ανόρθωσης που συνελήφθησαν χθες, ηλικίας 32 και 36 χρόνων, που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια, κατηγορήθηκαν την Τρίτη το πρωί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και αφέθηκαν υπό όρους ελεύθεροι. Οι δύο κατηγορούμενοι απάντησαν μη παραδοχή, στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 11 Φεβρουαρίου.

Η Αστυνομία, συνεχίζει να αναζητεί ένα πρόσωπο η φωτογραφία του οποίου έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, διερευνάται υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων της οχλαγωγίας, της κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί και των δύο ομάδων άναψαν φωτοβολίδες και έριξαν πέτρες εξωτερικά του γηπέδου, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί της Ανόρθωσης έριξαν πέτρες και κροτίδες εναντίον των οπαδών της Ομόνοιας. Για την καταστολή των επεισοδίων, ανταποκρίθηκαν αντιοχλαγωγικές ομάδες, που επέβαλαν την τάξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ