Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤρισκόφσκι: «Αμοιβαίος ο σεβασμός, ήταν περίεργο συναίσθημα»

Τρισκόφσκι: «Αμοιβαίος ο σεβασμός, ήταν περίεργο συναίσθημα»

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ στο γήπεδο όπου δοξάστηκε και έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία των κιτρινοπράσινων. Μιλώντας μετά την ήττα της ΑΕΛ με 0-2 χαρακτήρισε περίεργο το συναίσθημα και υπογράμμισε πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήμασταν μαζί για 8,5 χρόνια, ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Πλέον αγωνίζομαι στην ΑΕΛ και σήμερα ήρθα εδώ ως αντίπαλος, για να πάρουμε κάτι. Τα συναισθήματα είναι συναισθήματα και ο επαγγελματισμός, επαγγελματισμός. Σαν ομάδα δεν είμαστε εκεί που αξίζουμε».

Για τον κόσμο: «Είναι εκπληκτικοί, είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα γιατί πάντα στηρίζουν. Πρέπει να προχωρήσουμε, να πάρουμε κάποια νίκη και να βρούμε ηρεμία».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ