aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Τρίποντο» μετά από 41 μέρες

«Τρίποντο» μετά από 41 μέρες

Από τις 12 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή είχε επιβληθεί εντός έδρας της Ανόρθωσης με 2-0, έχει να πανηγυρίσει «τρίποντο» η Δόξα. Στα ματς που ακολούθησαν, μέτρησε δύο ισοπαλίες απέναντι σε Εθνικό (0-0), Πάφος FC (1-1) και ισάριθμες ήττες κόντρα σε Ομόνοια (1-2) και Άρη (1-2).

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς προφανώς θέλουν στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά ώστε να πάρουν σημαντικές βαθμολογικές ανάσες ενόψει της συνέχειας. Με 6 βαθμούς στη Δόξα δεν αισθάνονται άνετα, αν και ακόμα βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του φετινού μαραθωνίου. Ο Κώστας Σακκάς τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του μετά την πρόσφατη ήττα από τον Άρη, τούς εξήγησε τα λάθη που εντόπισε και τους επανέλαβε το πόσο πιστεύει στις δυνατότητές τους.

Προσδοκά πως στο σημερινό ματς απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο θα παρουσιαστούν όπως πρέπει, παίρνοντας μία σημαντική νίκη. Στη διάθεση του Κύπριου προπονητή είναι ο Κοβάσεβιτς, ωστόσο θα απουσιάζει ο Αντάμοβιτς λόγω καρτών. Η κατάσταση των Εμπραλίτζε και Τραϊτσέφσκι επαναξιολογήθηκε και αναλόγως ο Σακκάς θα πράξει. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ωστόσο αυτές δεν θα είναι πολλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ