aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤρίποντο για να ανασάνουν

Τρίποντο για να ανασάνουν

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ντέρμπι βυθού στο Τσίρειο σήμερα (19:00), ανάμεσα σε Άρη – Εθνικό Άχνας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία. Συνεπώς οι τρεις βαθμοί και τίποτα λιγότερο μοιάζουν με αδήριτη ανάγκη. Οι πράσινοι δεν θέλουν να σκέφτονται πως μπορεί να συνεχίσουν τον βαθμολογικό τους κατήφορο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται βελτιωμένη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όμως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Το μηδέν παθητικό θα είναι ο πρώτος στόχος του Άρη, στο αποψινό ματς, όμως είναι απαραίτητο να βρει και τους τρόπους να φθάσει στο γκολ. Πέραν τούτου, όμως  το πάθος, η δύναμη και η συγκέντρωση είναι στοιχεία που οφείλουν να τα καταθέσουν στο γήπεδο. Η πιθανή ενδεκάδα: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Τρομπάροφ, Λεονάρντο, Ράντου, Γιούσεφ, Ενγκολόκ, Παναγή, Νικολίτσα, Φράγκος, Πάγκαλος

Από την άλλη, ο Εθνικός θα πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας για την ομάδα που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται παιχνίδι κομβικής σημασίας. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Άχνας η οποία θέλει πάση θυσία διπλό στο Τσίρειο για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Η αποστολή είναι δύσκολη αφού και ο Άρης καίγεται για βαθμούς, όμως ο Γιώτης Εγκωμίτης και οι παίκτες του φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να φύγουν από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στον Εθνικό στηρίζουν πολλά και στους έμπειρους Μπογκατίνοφ, Πινσέλι, αλλά και στον Κιπιάνι, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ και αυτοί αναμένεται να ηγηθούν του Εθνικού στην προσπάθεια που θα γίνει για το διπλό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιώτη Εγκωμίτη. Στην ενδεκάδα αναμένεται ότι θα επιστρέψουν οι Μπογκατίνοφ, Πινσέλι και Στόιτσεφ οι οποίοι έμειναν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Η πιθανή ενδεκάδα είναι: Μπογκαντίνοφ, Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Ρόκας, Σικάρσκι, Κυπριανού, Πινσέλι, Ντόβπνια, Κιπιάνι, Παπαγεωργίου, Ιλουρίντζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ