aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤρίποντο - ανάσα για την Καρμιώτισσα (pics/video)

Τρίποντο – ανάσα για την Καρμιώτισσα (pics/video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Σ’ ένα άχαρο παιχνίδι χωρίς ρυθμό και φάσεις, η Καρμιώτισσα κατάφερε να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, με γκολ των Αντάμοβιτς (9’) και Πόλιανετς (82’).

Στο πρώτο 45λεπτο η Νέα Σαλαμίνα είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο το γκολ πέτυχε η Καρμιώτισσα με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Αντάμοβιτς στο 9ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι παρά τον το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς, συνέχισαν να κρατούν μπάλα σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία, μέχρι το 82’ όταν ο Πόλιανετς με πλασέ έκανε το 2-0 και… σκότωσε τις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων για βαθμολογικό όφελος από το ματς.

Στην επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ (5η), η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη την Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 17:00), ενώ η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει την Δόξα την Μεγάλη Πέμπτη (13/4, 16:00).

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Πάρης από το ημίχρονο

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Οσκανιάν, Όστοϊτς, Γούιλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Βαττής (55′ Όρντος), Μπάρμπαρο (60′ Σταύρου), Πόλιανετς, Πάσεκ (90′ Χριστοφή).

Νέα Σαλαμίνα (Αντόνιο Κονσεϊσάο): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης (37′ Μάατσι), Άντονιτς, Γκράσι, Τσίνα, Κούσουλος, Ντουντού (62′ Νεαγκού), Σκοπελίτης, Μπεμπέ, Κολοκούδιας (55′ Τσουριουρίτς), Μακρίεφ.

Σκόρερ: 9′ Αντάμοβιτς, 82′ Πόλιανετς

Κίτρινες: Μπεμπέ, Τσίνα

Αποβολές:

Στάδιο: ΓΣΖ

Διαιτητής: Ιωάννης Αναστασίου.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Πέτρος Πέτρου.

Τέταρτος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ