aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Τριάρα» με την ψυχή στο στόμα για την Αλκή! (video)

«Τριάρα» με την ψυχή στο στόμα για την Αλκή! (video)

Η Αλκή μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, έφτασε στη εκτός έδρας νίκη με 3-2 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, παίρνοντας μία βαθμολογική «ανάσα» στον πίνακα φτάνοντας την 10η θέση, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ήταν για ακόμα ένα αγώνα «αναιμική» και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αν και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κόντεψε να φτάσει στην ισοφάριση στο τέλος του αγώνα. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Φαμπρίσιο με δύο γκολ που πέτυχε στο 51’ και 61’.

Διαβάστε επίσης:
Ατάκα-φωτιά για τους συμπαίχτες του!
Βόμβα Πουρσαϊτίδη: «Αν φταίω, παραιτούμαι»

Στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα απείλησε με ένα δοκάρι του Γκράσι στο 29’ και μία απόκρουση του Πάρντο στο σουτ του Νταμαού ένα λεπτό μετά, ενώ η Αλκή έφτασε κοντά στο γκολ με δύο συνεχόμενα σουτ του Μπιλάλ, τα οποία απέκρουσε ο Κίρεφ στο 42’. Ο Φαμπρίσιο πήρε το «όπλο» του στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα γκολ στο 51’ και ένα στο 61’, μετά από φανταστική ενέργεια του Μπιλάλ, «τέλειωσε» το παιχνίδι. Ο Σεμέδο, μετά από ωραία ενέργεια στο 86’ έκανε το 3-0, ενώ στο 90’+1 ο Κυπριανού και στο 90’+3 ο Καρώ μείωσαν για τη Νέα Σαλαμίνα.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίρεφ, Μιντίκκης, Γκράσι, Κούσουλος (82’ Κυπριανού), Κορέια, Νταμαού, Καρώ, Μπριζίντο, Πόλιανετς (46′ Παπαδόπουλος), Ρόκε (68’ Σιαθάς), Μακρίεφ.

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Ενγκομό, Σεμέδο (89’ Πάρπας), Χαρή (71’ Λοϊζίδης), Ανδρέου (41′ Μπιλάλ), Τιγκρουτζιά, Ιτούα, Φαμπρίσιο, Ντιακιτέ.

Σκόρερ: 90’+1 Κυπριανού, 90’+3 Καρώ / 51’, 61’ Φαμπρίσιο, 86’ Σεμέδο.

Κίτρινες: Μπριζίντο / Ενγκομό, Τιγκρουτζιά.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Βοηθοί Διαιτητές: Αριστείδης Χρίστου και Κυριάκος Κυριάκου.

Τέταρτος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ