aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤρελαίνει κόσμο η Καρμιώτισσα, σόκαρε και τη Νέα Σαλαμίνα! (pics & vid)

Τρελαίνει κόσμο η Καρμιώτισσα, σόκαρε και τη Νέα Σαλαμίνα! (pics & vid)

Η Καρμιώτισσα αφότου υπέταξε την Ανόρθωση στην προηγούμενη αγωνιστική, πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη απόψε, με θύμα της αυτή τη φορά τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία κέρδισε με 1-0 στο ΓΣΖ χάρις σε γκολ του Πόλιανετς κι ανέβηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι ήθελαν διακαώς τη νίκη για να ελπίζουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην εξάδα, δεν δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό του φαβορί, δεν έδωσαν συνέχεια στις επιτυχίες τους και αν νικήσει αύριο ο Ερμής, ή έστω εξέλθει ισόπαλος με την ΑΕΛ, δεν θα ελπίζουν σε είσοδό τους στην εξάδα μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η ομάδα η οποία είχε υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν άλλη από τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι λόγω μίας αδράνειας στην άμυνά τους, έμειναν πίσω στο σκορ όταν ο Πόλιανετς σκόραρε για την Καρμιώτισσα στο 11’ με σουτ εντός περιοχής μετά από μία φάση διαρκείας και όχι μόνο δεν αντέδρασαν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η Καρμιώτισσα είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά της Ντραγκόγεβιτς καθώς και τους αμυντικούς της, ενώ οι επιθετικού του Στάικου Βεργέτη τα είχαν με την ατυχία και την αστοχία τους, μιας και οι ευκαιρίες που είχαν για να… σώσουν την παρτίδα, αφορά σε διπλάσιο αριθμό αν τις μετρήσετε στο live της αναμέτρησης.

Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Πόλιανετς, Βαττής (75′ Α. Χριστοφή), Σταύρου (81′ Α. Κυριάκου), Όρντος (60′ Μανογιάν).

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τσούριουριτς, Αβελάιρας (64′ Μπεμπέ), Πεδρίτο (85′ Α. Κωνσταντίνου), Μάατσι, Κολοκούδιας (60′ Μακρίεφ).

Σκόρερ: 11’ Αντάμοβιτς.

Κίτρινες: Αντάμοβιτς (4η), Μανογιάν, Σταύρου / Βεσελόφσκι, Άντονιτς, Μπεμπέ, Γκράσι.

Αποβολές: Τσούριουριτς (2η κίτρινη).

Διαιτητής: Χαράλαμπος Σκαπούλλης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Καλησπέρας.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Σάββα.

4ος Διαιτητής: Χρίστος Κωνσταντίνου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Γιώργος Πεκρής.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Δείτε πιο κάτω το live της αναμέτρησης μέσω μίας καινοτόμας διαδικασίας! Με την ολοκλήρωση του ματς θα ακολουθήσει απόηχος, ρεπορτάζ, δηλώσεις, βίντεο και φωτορεπορτάζ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ