Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπό τις 4 κόκκινες στις 3 και ακυρωθέν γκολ στην επιστροφή Νεοκλέους στο «Παπαδόπουλος»!

Από τις 4 κόκκινες στις 3 και ακυρωθέν γκολ στην επιστροφή Νεοκλέους στο «Παπαδόπουλος»!

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους στην Α’ Κατηγορία. Δύο χρόνια, εννιά μήνες και εφτά ημέρες μετά το περιβόητο Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ με τις τέσσερις αποβολές ποδοσφαιριστών των γαλαζοκιτρίνων ο Νεοκλέους επέστρεψε στο ίδιο γήπεδο και απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές!

Στο παιχνίδι της Ομόνοιας Αραδίππου με το Παραλίμνι, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Νεοκλέους απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές των βυσσινί: τους Αντεμπάγιο (73′), Χούγκενχουτ (2η κίτρινη, 90’+1) και Κράινζ (2η κίτρινη, 90’+3), ενώ στο 90’+3 ακύρωσε μέσω VAR τέρμα της Ένωσης, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ