Τούς έχει στο περίμενε λόγω… Μάριου Ηλία

Ο νεαρός Κύπριος άσος ανήκει στην ΑΕΛ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στο Δασάκι ή θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλη μια κίνηση ενίσχυσης και τέλειωσε ο Εθνικός Άχνας. Οι «μπλε» έχουν σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό τους σχεδιασμό και το μόνο που απομένει για να είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές τους, είναι η απόκτηση ενός επιθετικού.

Στα υπόψη βρίσκονται κάποιοι παίκτες, τους οποίους όμως ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει στο περίμενε, καθώς αναμένει τις εξελίξεις με την περίπτωση του Μάριου Ηλία. Ο νεαρός Κύπριος άσος ανήκει στην ΑΕΛ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στο Δασάκι ή θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, παρά την προχθεσινή φιλική ήττα από την ΑΕΛ (1-3), οι Αχνιώτες είχαν καλή παρουσία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής των «μπλε» έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν θεωρούνται πρώτη επιλογή, με στόχο να τους κρατήσει σε εγρήγορση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ