aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤους ψήνει το ψάρι στα χείλη

Τους ψήνει το ψάρι στα χείλη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον εκλεκτό του Μάκη Παπαϊωάννου για τη θέση του επιτελικού μέσου. Ωστόσο, αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής, αφού σε κάθε νέα τηλεφωνική επικοινωνία αξιώνει όλο και κάτι καινούριο.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο, το όνομα του οποίου θέλουν να κρατήσουν μυστικό οι ερυθρόλευκοι, φοβούμενοι ότι τυχόν δημοσιοποίησή του θα κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις διαπραγματεύσεις.

Όπως μας ειπώθηκε, γίνεται προσπάθεια για να τον πείσουν να έρθει στην Κύπρο για κατ’ ιδίαν επαφές. Εάν το πετύχουν, οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και θα εξασφαλίσουν τελικώς την υπογραφή του.

Θα το παλέψουν όσο μπορούν, διαφορετικά θα επικεντρωθούν αλλού για συμφωνία με επιτελικό. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την προσπάθεια για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος που να είναι κοντά στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ