aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Βάναυσες συμπεριφορές, οι παράγοντες της Ομόνοιας να ζητήσουν συγνώμη»

Τορναρίτης: «Βάναυσες συμπεριφορές, οι παράγοντες της Ομόνοιας να ζητήσουν συγνώμη»

Για σοβαρό τραυματισμό του Γουακάσο που ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα χρόνο κάνει λόγο ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Σε ανάρτησή του ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού σε ανάρτησή του καλεί τους παράγοντες της Ομόνοιας να απολογηθούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Δεν ζω πλέον μέσα στην άρνηση είμαι αυθεντικός και πάντα λέω την αλήθεια σε αυτά που βλέπω και πιστεύω και αυτήν που με γνωρίζουν καλά ξέρουν για του λόγου το αληθές.

Δεν είχα δει προηγούμενος την φάση αυτή. Ο ποδοσφαιριστής μας Γουακάσο έχει κάταγμα και θα χρειαστεί εγχείρηση για να του βάλουν πλατίνες. Πιθανώς να μείνει για ένα χρόνο έξω από τα γήπεδα, που μόλις έχει επιστρέψει.

Στο διάλειμμα και μετά το τέλος του παιγνιδιού αρκετοί παράγοντες της Ομόνοιας μιλούσαν άσχημα στο διαιτητή και στο τέλος του παιγνιδιού στον ξένο βαρίστα. Ήμουν παρών και έκανα αυτά που έκανα, που στο τέλος ήταν λίγα και δεν μετάνιωσα βλέποντας την φάση. Σωστός και ο διαιτητής σωστός και ο βαρίστας και αναμένουμε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτή την ενέργεια. Τέτοιες αντιαθλητικές και βάναυσες συμπεριφορές πρέπει να μείνουν μακριά από τα γήπεδα. Επίσης οι παράγοντες της Ομόνοιας τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά τους.

Πάντα με Αγάπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ