aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤορναρίτης σε Καραπατάκη: «Στη ζωή μου έμαθα να εκτιμώ»

Τορναρίτης σε Καραπατάκη: «Στη ζωή μου έμαθα να εκτιμώ»

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΕΚ Άντρο Καραπατάκη, για την εξασφάλιση του δεύτερου εισιτηρίου του Τσάμπιονς Λιγκ. Με ανάρτησή του στα ΜΚΔ, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον διοικητικό ηγέτη των κιτρινοπρασίνων και εξήγησε το γιατί:

«Τη στιγμή που όλοι μάς είχαν ξεχάσει, τη στιγμή που όλα ήταν γύρω μας μαύρα, αυτός ο άνθρωπος από το πουθενά ήρθε και μας βοήθησε, κάτι που κάνεις άλλος δεν έχει κάνει για μας. Μας έδωσε χωρίς κανένα αντάλλαγμα δωρεάν τον Τιάγκο και τον Μάκρη, οι οποίοι μας βοήθησαν στο έπακρο στην πιο δύσκολη περίοδο της χρονιάς. Επειδή στη ζωή μου έμαθα να εκτιμώ και να εκφράζω τα συναισθήματά μου, θέλω και δημόσια να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ένα μεγάλο Respect από εμένα και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του κύριου Καραπατάκη. Σε ευχαριστούμε “Την ποιότητα και των χαρακτήρα και την ανθρωπιά, ενός ανθρώπου την καταλαβαίνεις από το πώς συμπεριφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να του προσφέρουν”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ