aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤώρα μπαίνουμε στο ψητό

Τώρα μπαίνουμε στο ψητό

Οι καλές μετεγγραφές κατά τον τρέχοντα μήνα, μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Ξεκινώντας από το επίπεδο πρωταθλητισμού και φτάνοντας μέχρι τον χορό του… Ζαλόγγου, δηλαδή την παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Οι προσθήκες Ιανουαρίου, απέριττα και αναντίρρητα, μπορούν να διαφοροποιήσουν την εικόνα των ομάδων και κατ΄επέκταση τη βαθμολογία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο φινάλε της πρώτης φάσης και υπό προϋποθέσεις, αλλαγή της πορείας πλεύσης στο τελευταίο σκέλος της διαδρομής (πλέι οφ).

Δώστε προσοχή: Δεν λέμε ότι δύο, τρεις ή ακόμα τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές θα μετατρέψουν διά μαγείας σε ακαταμάχητο και σούπερ, ένα κακοσχεδιασμένο σύνολο. Οι ομάδες, όπως έστρωσαν το περασμένο καλοκαίρι, κοιμούνται εν πολλοίς τον χειμώνα. Διαμορφώθηκαν δυναμικές και πρωτίστως, χτίστηκαν σημαντικές βαθμολογικές διαφορές. Ενδεικτικό είναι πως η πρώτη ομάδα από τη μεσαία απέχει 16 βαθμούς και από την τελευταία 31.

Απομένουν πολλά, πάρα πολλά παιχνίδια ωστόσο μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τα 14 σύνολα που συγκροτούν την κατηγορία, να έχουν χαράξει τον στόχο (αρχικός ή ενδιάμεσος) και με βάση τους βαθμούς που διακυβεύονται, ελπίζουν για το καλύτερο. Σε αυτό το πλαίσιο, εμπίπτουν κι οι προσθήκες. Για τις ομάδες που θα απαρτίζουν την πρώτη 6άδα, απομένουν 8+10 ματς. Άρα, διακυβεύονται 54 βαθμοί. Για τις ομάδες του δεύτερου γκρουπ, απομένουν 8+14 παιχνίδια. Άρα, διακυβεύονται 66 βαθμοί.

Επομένως, προετοιμαστείτε: Τώρα μπαίνουμε στο ψητό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ