aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤόπο στα νιάτα στους ορισμούς διαιτητών από τον Μάζιτς

Τόπο στα νιάτα στους ορισμούς διαιτητών από τον Μάζιτς

Μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με διαδικασία «εξπρές» έρχονται ενισχύσεις για την κυπριακή διαιτησία. Μετά τον έντονο απόηχο του αγώνα  Ομόνοια – Δόξα, ο οποίος διερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μετά από καταγγελία από την ομάδα της Κατωκοπιάς ότι είναι «χειραγωγημένος», αποφασίσθηκε η κάθοδος ξένων διαιτητών για χειρισμό του VAR. Κίνηση που είδαν με θετικό μάτι σχεδόν όλες οι πλείστες μεγάλες ομάδες.

Τα όσα δήλωσε ο Μίρολατ Μάζιτς στο πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας της ΚΟΠ προς τα μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το τεράστιο πρόβλημα στο χώρο της κυπριακής διαιτησίας και φαίνεται πως ο Σέρβος αρχιδιαιτητής είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στον κόκκαλο, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Εν αναμονή των ορισμών για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Μάζιτς να προχωρεί σε ορισμούς που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Ο Σέρβος σε μία από τις τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τόνισε την ανάγκη στήριξης της νέας γενιάς διαιτητών και φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ρισκάρει τον ορισμό νέων διαιτητών στα παιχνίδια με ψηλό βαθμό δυσκολίας που ακολουθούν.

«Η νέα γενιά θέλει τη συμπαράσταση σας. Αν χαθεί και αυτή η νέα γενιά νομίζω το κυπριακό ποδόσφαιρο θα έχει πολλά προβλήματα. Η κυπριακή ομοσπονδία πρέπει να επενδύσει πολλά λεφτά στη διαιτησία», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ