aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤον θέλουν, αλλά...

Τον θέλουν, αλλά…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση εξέφρασαν ενδιαφέρον για απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον παραχωρεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

O Ευθύμης Κουλούρης επιστρέφει στην Τούμπα για να μείνει και όχι να δοθεί και πάλι δανεικός. Ο νεαρός επιθετικός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Κύπρο και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να μείνει και να καθιερωθεί.

Ο ταλαντούχος παίκτης έχει ενημερωθεί ήδη για την απόφαση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, για να πάρει θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάδειξη του 96άρη επιθετικού, όταν αγωνιζόταν στην Κ20, όσο και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος-ήθελε να τον φέρει πίσω από τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ακόμα-έχουν άριστη γνώμη για το ταλέντο και τις προοπτικές εξέλιξης του νεαρού επιθετικού και οι εισηγήσεις τους είναι άκρως θετικές.

Το σημαντικό στην περίπτωση του Κουλούρη είναι ότι στην Ανόρθωση έκανε 26 συμμετοχές και σημείωσε 13 τέρματα συνολικά και πήρε εμπειρίες που τον βοηθούν να ανδρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Ανόρθωση όσο και ο ΑΠΟΕΛ εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εντάξουν τον «Κουλ» στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, κάτι που όμως δεν δέχεται ο ΠΑΟΚ.

Ο Κουλούρης αγωνίστηκε και σκόραρε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση (2-2) την περασμένη Κυριακή και στο γήπεδο βρέθηκε και άνθρωπος του περιβάλλοντός του που δέχθηκε τα εγκώμια από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνει κρούση η κυπριακή ομάδα για τον Κουλούρη, καθώς στον ΠΑΟΚ, όπως σημειώσαμε, έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ