Το ξεκάθαρο μήνυμα του Κούμα στους προέδρους

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ μέσω της οποίας ενημερώνει για την ενημέρωση του Γιώργου Κούμα στους προέδρους των ομάδων σχετικά με τα σενάρια επανέναρξης των εγχώριων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά: «Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κουμας ενημέρωσε σε τηλεδιάσκεψη την Εκτελεστική Επιτροπή και τους Προέδρους των Σωματείων Α’ Κατηγορίας καθώς και εκπρόσωπο των Μικρών κατηγοριών στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, για τις αποφάσεις της UEFA αναφορικά με τη διαχείριση της κατάστασης που προέκυψε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το κύριο μήνυμα της UEFA που διαβιβάστηκε και στην τηλεδιάσκεψη, είναι πως επιθυμία και στόχος είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε να ολοκληρωθούν οι εγχώριες διοργανώσεις. Σε κάθε περίπτωση καθοριστικής σημασίας είναι οι αποφάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης για περιορισμό του προβλήματος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία πως η Ομοσπονδία επεξεργάζεται συγκεκριμένα σενάρια για ολοκλήρωση των διοργανώσεων της.

Επί του παρόντος, όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείτε δεδομένο, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί. Τα σενάρια επανέναρξης των πρωταθλημάτων θα προωθηθούν μέχρι αύριο στους Προέδρους των Σωματείων.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ έθεσε σε διαρκή συνεδρία την Εκτελεστική Επιτροπή και κάλεσε τις ηγεσίες των Σωματείων να παραμείνουν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Ομοσπονδία».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗcfa.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ