aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο τηλεφώνημα του Σοφοκλέους στον Κίρζη και το «όχι»

Το τηλεφώνημα του Σοφοκλέους στον Κίρζη και το «όχι»

Την αποκάλυψη πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Ανδρέας Σοφοκλέους επικοινώνησε με τον Νίκο Κίρζη με σκοπό να διαφοροποιηθεί η απόφαση για την παρουσία μόνο 1000 οπαδών της ΑΕΛ αποκαλύπτουν στην ανακοίνωσή τους οι γαλαζοκίτρινοι. Σημειώνουν πως πρότειναν να δοθεί πανηγυρική νότα στο τελευταίο ντέρμπι των δύο ομάδων στη Λεμεσό, εντούτοις όπως σημειώνουν εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Η σχετική αναφορά

«Εμείς ως ΑΕΛ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, κ.Ανδρέας Σοφοκλέους, επικοινώνησε στις αρχές της βδομάδας με τον Πρόεδρο του Απόλλωνα κ.Νίκο Κίρζη, μετά την ενημέρωση για τα 1000 εισιτήρια και είχαμε προτείνει ότι θα έπρεπε το παιχνίδι να διεξαχθεί με γεμάτες τις δύο κερκίδες.

Ένα τέτοιο τελευταίο ντέρμπι στο Τσίρειο στάδιο θα έπρεπε να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και προτείναμε να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο και να τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων με σημαντική συμβολή στη μακροχρόνια ιστορία των ντέρμπι των δυο ομάδων στο Τσίρειο στάδιο, παράγοντες και Πρόεδροι των δύο ομάδων με μακρόχρονη σύνδεση κατά την ιστορία λειτουργίας του γηπέδου που θα αποχαιρετίσουμε σύντομα καθώς και των στελέχη των Συνδέσμων Φιλάθλων.

Δυστυχώς η εισήγηση μας δεν έγινε αποδεκτή καθώς ο Απόλλωνας επέμεινε στο να τηρηθεί το δικαίωμα της αναλογίας των φιλάθλων 90-10 όπως θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στο νέο γήπεδο που θα είναι γηπεδούχος η ΑΕΛ.

Σκοπός μας και στόχος μας ήταν το τελευταίο ντέρμπι στο Τσίρειο να ήταν μια γιορτή όπως αρμόζει στην Ιστορία των δύο ομάδων και όχι να εξελιχθεί σε μια ντροπιαστική νύχτα που σίγουρα δεν τιμά κανένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ