Έσβησε τη «φωτιά» που ο ίδιος άναψε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός ήταν εκτός εαυτού και ανάμεσα σε άλλα έκανε αναφορά στον εκπρόσωπο Τύπου των γαλάζιων.
«Τόσες βδομάδες έκλαιγε ο Φανούριος για τη διαιτησία. Έχουν όλοι τον σεβασμό μου. Και ο Φανούρης. Αλλά δεν μου αρέσει που κλαίει κάθε παιχνίδι. Κλαίει, κλαίει, κλαίει! Είμαι Κύπρο 15 χρόνια, ξέρω τι γίνεται», ήταν η σχετική τοποθέτηση από τον προπονητή της ΑΕΛ με τα βέλη στραμμένα στον Φανούριο Κωνσταντίνου.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει στον Φανούριο Κωνσταντίνου ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προσωποποιήσει οτιδήποτε, ενώ παραδέχθηκε ότι μίλησε εν βρασμώ ψυχής. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα διαβεβαίωσε τον προπονητή της ΑΕΛ ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλωστε, οι δυο τους διατηρούν προσωπική φιλία εδώ και αρκετά χρόνια και γι’ αυτό ο Φανούριος δεν έριξε λάδι στη φωτιά στις τοποθετήσεις του την επόμενη μέρα του αγώνα.