aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο θετικό στοιχείο της ΑΕΛ και οι δυο που έλαμψαν στο Τσίρειο

Το θετικό στοιχείο της ΑΕΛ και οι δυο που έλαμψαν στο Τσίρειο

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της η ΑΕΛ κλήθηκε να αγωνιστεί σε αγώνα για το πρωτάθλημα. To γεγονός και μόνο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ κατάφερε να παρουσιάσει την ομάδα του σε καλή κατασταση ασφαλώς μετρά πολύ στα υπέρ του προπονητικού τιμ των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Ο Βόσνιος τεχνικός και οι συνεργάτες του κράτησαν την ομάδα τους σε πολύ κατάσταση και αυτό φάνηκε στο 90λεπτο. Παράλληλα, στη χθεσινή αναμέτρηση έλαμψαν δυο πρόσωπα ο Στέφαν Τσέποβιτς αλλά και ο Ανδρέας Κεραυνός.

Ο πρώτος αποδεικνύει πως η επιλογή του για να στελεχώσει την επιθετική γραμμή της ΑΕΛ μετά την φυγή του Ράιαν Μαέ αποτελεί ένα κερδισμένο στοίχημα για την προπονητική ομάδα της ΑΕΛ. Φυσικά  είναι πολύ νωρίς, αλλα ο Σέρβος επιθετικός της λεμεσιανής ομάδας δείχνει πως έχει τα προσόντα να καλύψει το κενό του Βελγομαροκινού.

Όσον αφορά τον Κεραυνό, όπως ο ίδιος ο Κέρκεζ είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο νεαρός τερματοφύλακας δούλεψε πολύ καλά στη διακοπή του πρωταθλήματος και κατάφερε να κερδίσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα από τον Βοζίνια, ο οποίος ήταν εκτός προπονήσεων εξαιτίας υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Στην ΑΕΛ περιμένουν να μάθουν τα νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό του Μάνου Τόρες και στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο ελπίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ