aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο τεράστιο «αλλά» για τον Σαντίκ

Το τεράστιο «αλλά» για τον Σαντίκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δόξα και Μπεράτ Σαντίκ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, ωστόσο το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας μεταξύ τους εξαρτάται και από την τρίτη ενδιαφερόμενη της υπόθεσης. Η Ταραγόνα έχει τα δικαιώματά του, ωστόσο άγνωστες είναι οι προθέσεις της μετά τον υποβιβασμό της στη Σεγούντα Ντιβισιόν Β. Το θέμα είναι ότι ο Φινλανδός στράικερ δεσμεύεται με υψηλό συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο (για τη σεζόν 2018-19 αμείβεται περίπου με €22.000 τον μήνα).

Από τη μια, ο Σαντίκ θέλει να αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου της Καταλονίας και από την άλλη, δεν θέλει να χάσει τα λεφτά που προνοεί η συμφωνία. Επομένως, το ζήτημα είναι πρώτα να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ταραγόνα και μετά να ανοίξει ο δρόμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε περίπτωση που δεν τα βρει με τους Καταλανούς για διαζύγιο με γερή αποζημίωση, θα είναι ορατό το ενδεχόμενο να παραμείνει στις τάξεις τους για να μη χάσει το υψηλό συμβόλαιο.

Αυτός είναι ο λόγος που η Δόξα και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος σύλλογος είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις. Διότι ανάλογο μισθό δύσκολα, μα πάρα πολύ δύσκολα, θα του προσφέρει κυπριακό σωματείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ