aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο... τέλος, το ξεκαθάρισμα και οι μεταδόσεις

Το… τέλος, το ξεκαθάρισμα και οι μεταδόσεις

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Cyta με τους αγώνες της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης. Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Β’ όμιλο αφού ο αγώνας της Πάφου με τον Εθνικό Άχνας την Κυριακή στις 17:00 στο Παφιακό θα καθορίσει την 3η ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία. Η Πάφος θα παραμείνει στην Κατηγορία μόνο με νίκη ενώ ο Εθνικός ευνοείται και με ισοπαλία.

Επίσης, στην τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει και η τελική κατάταξη των ομάδων στον Α’ όμιλο στις θέσεις 3 και 4 με την Ομόνοια να έχει 67 βαθμούς και τον Απόλλωνα 65. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο ΓΣΠ, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσουν τελικά οι δύο ομάδες, θα μας εκπροσωπήσουν στο Europa League και ο γύρος από τον οποίο θα ξεκινήσουν, εξαρτάται από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Κύπελλο Coca – Cola.

Φιέστα τίτλου διοργανώνει το ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στο ΓΣΠ στον αγώνα με την Ανόρθωση.  Από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου θα κριθεί και η πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.  Δείτε την κατάταξη των σκόρερ εδώ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής και οι βαθμολογίες:

Α’ Όμιλος

Σάββατο, 14 Μαΐου

19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας (Cytavision Sports 1)

19:00 Ομόνοια – Απόλλων (Primetel)

Κυριακή 15 Μαΐου

18:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (Sport +2)

Β’ Όμιλος

Κυριακή 15 Μαΐου

17:00 Άρης – Δόξα

17:00 Ερμής – ΑΕΛ

17:00 Πάφος – Εθνικός Άχνας (Sport +1)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ