aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο πρόγραμμα για την Παρτιζάν

Το πρόγραμμα για την Παρτιζάν

Ενημέρωση από την Ανόρθωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και των δημοσιογραφιών διασκέψεων για την αναμέτρηση της Μεγάλης Κυρίας με την Παρτιζάν

Η ανακοινωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για τις συνεντεύξεις τύπου και τις προπονήσεις της ομάδας μας και της FK Partizan ενόψει του μεταξύ μας αγώνα για το UEFA Europa Conference League.

Ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια και ένας ποδοσφαιριστής μας θα παρουσιαστούν ενώπιον των ΜΜΕ την Τετάρτη(15/9) στις 12:00 στο συνεδριακό του ΓΣΠ. Η προπόνηση της ομάδας μας θα λάβει χώρα στις 18:00 της ίδιας μέρας στο «Α. Παπαδόπουλος». Θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ κατά τα πρώτα της 15 λεπτά.

Η FK Partizan θα παραθέσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη(15/9) στις 19:30 παρουσία του προπονητή της Aleksandar Stanojević και του ποδοσφαιριστή Milos Jojic. Στις 20:00 θα προπονηθεί στο ΓΣΠ με την προπόνηση να είναι ανοιχτή κατά τα πρώτα της 15 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ