aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο ποσό της συμφωνίας για Αρτυματά και το συμβόλαιο στην Ανόρθωση

Το ποσό της συμφωνίας για Αρτυματά και το συμβόλαιο στην Ανόρθωση

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Βγάζει τα γαλαζοκιτρίνα του ΑΠΟΕΛ και ντύνεται στα κυανόλευκα της Ανόρθωσης ο Κώστας Αρτυματάς. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα για την μετεγγραφή του 26χρονου διεθνούς ανασταλτικού μέσου και ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Κυρίας».

Ο Αρτυματάς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου και έτσι θα είναι κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» έως το καλοκαίρι του 2022 με ετήσιες απολαβές κοντά στις 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy το deal ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έκλεισε λίγο πάνω από τις 80.000 ευρώ, αφού οι κυανόλευκοι ανέβασαν λίγο την προσφορά τους για να ικανοποιήσουν τα θέλω του ΑΠΟΕΛ που αρχικά έβαλε πωλητήριο 100.000 ευρώ στον παίκτη, όμως έριξε ελάχιστα τις απαιτήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Τέλος στο σίριαλ, υπογράφει και πάει Ολλανδία ο Αρτυματάς

Οι δύο ομάδες έβαλαν… νερό στο κρασί τους και συμφώνησαν τόσο στο ποσό της μετεγγραφής, όσο και στον τρόπο αποπληρωμής και έτσι η επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια να δει τον Αρτυματά στα κυανόλευκα έγινε πραγματικότητα. Η Ανόρθωση αποτελεί τον τρίτο κυπριακό «σταθμό» της ποδοσφαιρικής καριέρας του Αρτυματά μετά την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Αλέξης Γαλανός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ