aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο πιο δυνατό τεστ

Το πιο δυνατό τεστ

Δύο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα δίνει το πιο δυνατό φιλικό τεστ. Αντιμετωπίζει σήμερα την Ομόνοια, σ’ ένα ματς που θα γίνει στο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 19:30.

Μετά το φιλικό με τον Ερμή (1-3), το πρώτο μετά την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία και το χθεσινό με την Αναγέννηση Δερύνειας, οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά πολύ περισσότερο σε αυτούς που υπολογίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και ο Ελλαδίτης τεχνικός μέσω του σημερινού ματς αλλά και του τελευταίου με τη Δόξα, το ερχόμενο Σάββατο, θα θελήσει να ετοιμάσει την ομάδα του. Γι’ αυτό και σήμερα αναμένεται να αγωνιστούν αυτοί που προορίζονται για το πρώτο επίσημο ματς, ώστε να αποκτήσουν και ομοιογένεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ