aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο «παράθυρο» μετεγγραφής με άνεργο και η προϋπόθεση

Το «παράθυρο» μετεγγραφής με άνεργο και η προϋπόθεση

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/1) έπεσε η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Το μετεγγραφικό θερμόμετρο κτύπησε κόκκινο το τελευταίο εικοσιτετράωρο με τη μετακίνηση του Μπρούνο Φελίπε από την Ομόνοια στην Πάφος FC να σηκώνει την περισσότερη σκόνη. Οι πράσινοι προχώρησαν σε «ψώνια» της τελευταίας στιγμής, με τον Ουκρανό επιθετικό Αρτέμ Μπεσεντίν να μετακομίζει στο «Ηλίας Πούλλος» με τη μορφή δανεισμού από την Ντίναμο Κιέβου.

Ο Απόλλων επισημοποίησε τη συνεργασία με τον Νιγηριανό αμυντικό, Γκόντσγουιλ Εκπολό, η Νέα Σαλαμίνα σύναψε συνεργασία με τον 21χρονο αμυντικό μέσο από τη Γουινέα Μπισάου, Έντσον Μαρτίνο Σίλβα, ενώ η Καρμιώτισσα απέκτησε τους Ρασίντ Γιουσούφ και Ντάνζελ Γκράβενμπερχ.

Για τις ομάδες που δεν προγραμματίστηκαν σωστά και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το μετεγγραφικό τους πλάνο στις 31 ημέρες του Ιανουαρίου, υπάρχει το «παράθυρο» που επιτρέπει μετεγγραφές άνεργων παικτών, μέχρι τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής. Άνεργος, σύμφωνα με τη διευκρίνιση από την ΚΟΠ, θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει συμβατικές υποχρεώσεις με καμία ομάδα από την ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ