aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο παρασκήνιο θα ξεχαστεί και όλα θα είναι καλά

Το παρασκήνιο θα ξεχαστεί και όλα θα είναι καλά

Δεν το υιοθετούμε, αλλά είναι και δύσκολο να μην το πιστέψουμε, έτσι όπως κατάντησε το κυπριακό ποδόσφαιρο και με βάση τις εκτός λογικής αποφάσεων που παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες, με μοναδικό στόχο το συμφέρον των παραγόντων και όχι του ίδιου του αθλήματος.

Υπήρξε λένε τρελό παρασκήνιο στην έκτακτη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ για το θέμα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής για Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας. Και σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά και από ανεπίσημες αναφορές ανθρώπων που βρίσκονταν ή βρίσκονται στις δύο αδικημένες ομάδες των οποίων απορρίφθηκε το αίτημα για αναβολή των αγώνων τους για την 6η αγωνιστική, κάποιοι στην εκτελεστική είχαν εντολή να ψηφίσουν κατά, ενώ η αρχική πρόθεσή τους ήταν να ταχθούν υπέρ.

Οπόταν Σαλαμιναίοι και Αχνιώτες, καλό είναι να επιρρίπτουν τις ευθύνες και σε αυτούς (πέραν από την Ανόρθωση, την Πάφο, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και τη Δόξα), αλλά και σε αυτόν που τους παρότρυνε να αλλάξουν γνώμη, όποιος κι αν είναι. Αλλαγές σε όλους τους τομείς με σκοπό τη βελτίωση και τη διαφάνεια, δεν θα δούμε ποτέ. Μόνο οι μαριονέτες αλλάζουν…

Το παρασκήνιο θα ξεχαστεί και όλα θα είναι καλά. Θα βρούν τρόπο να βολευτούν αλλιώς οι αδικημένοι στο κοντινό μέλλον και σε κάθε συνάντησή τους οι παράγοντες μια χαρά θα χαμογελάνε μεταξύ τους και θα ακουμπάνε τους αγκώνες τους ή τις γροθιές τους (οι χειραψίες αποαγορεύτηκαν λόγω κορωνοϊού).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ