aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο πάλεψαν, δεν το χάνουν Βεσελόφσκι, Τζολοβάρτ, Μιντίκκης

Το πάλεψαν, δεν το χάνουν Βεσελόφσκι, Τζολοβάρτ, Μιντίκκης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πάλεψαν τις τελευταίες μέρες, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμό, και δηλώνουν έτοιμοι να βρίσκονται στην αποστολή της Νέας Σαλαμίνας για το αυριανό ματς με την Ομόνοια.

Οι Βεσελόφσκι, Τζολοβάρτ και Μιντίκκης έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αυξάνοντας τις επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού για ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα απουσιάσουν οι Τισντέλ, Χριστοφόρου και Σιαθάς.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων θα παρουσιάσει στο αυριανό ματς ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του, με στόχο η ομάδα του να φθάσει στη νίκη και να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την 5η θέση.

Η Νέα Σαλαμίνα αν κερδίσει την Ομόνοια, θα αυξήσει τη διαφορά στους 4 βαθμούς και ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπερτερεί. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση, μέσα από την οποία θα κριθούν και κάποιες θέσεις αναλόγως με την ετοιμότητα των Βεσελόφσκι, Τζολοβάρτ και Μιντίκκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ