aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑTo… overdraft των ομάδων

To… overdraft των ομάδων

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου, για την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς ΚΟΠ για καταβολή της δεύτερης δόσης για χρήματα που έχουν να λαμβάνουν οι ομάδες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η ιστοσελίδα μας, goal.com.cy, «έψαξε» περισσότερο το όλο θέμα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η συγκεκριμένη στάση του ισχυρού άνδρα της προσφυγικής ομάδας δεν είναι κάτι καινούριο, αφού αυτή την τακτική ακολουθούν σχεδόν όλες οι «μικρομεσαίες» ομάδες, όταν χρειαστούν χρήματα.

Πολλάκις έχουν τοποθετηθεί κι έχουν θέσει ζήτημα βιωσιμότητας, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις ώστε να λάβουν χρήματα από την Ομοσπονδία για τη συμφωνία που υπάρχει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να εξασφαλίσουν χρήματα, λαμβάνοντας κάποια σημαντικά ποσά που προνοούν τα συμβόλαιά τους και για την επόμενη σεζόν, τα οποία και προπληρώνονται.

Μόνο που δεν λαμβάνουν υπόψιν και δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο εάν μία ομάδα αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία όπου και τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα- ή στη Β΄, όπου τα έσοδα είναι σαφώς πολύ λιγότερα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται τα δεδομένα όσον αφορά τα χρήματα που θα πρέπει να βάλουν στα ταμεία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ