aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο ντέρμπι και τα άλλα δύο με φουλ επιλογές στη Bet on Alfa

Το ντέρμπι και τα άλλα δύο με φουλ επιλογές στη Bet on Alfa

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 18:00, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων για τη 10η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Το ντέρμπι προσφέρεται από τη Bet on Alfa με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Η απόδοση για νίκη της Ομόνοιας είναι στο 2.25, το διπλό της Ανόρθωσης προσφέρεται στο 2.95 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ΓΣΠ η απόδοση είναι 1.85, το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.05 και το Under 2.5 goals 1.65.

Φαβορί για τη νίκη είναι το ΑΠΟΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με τον Εθνικό με το διπλό να έχει απόδοση 1.20. Στο 13.00 είναι η απόδοση για νίκη του Εθνικού και στο 5.50 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.50, το under 2.5 goals 2.30, ενώ στο 2.10 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στη Λάρνακα έχει τοπικό ντέρμπι Αλκή-ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια. Η εκ’ των πρωτοπόρων ΑΕΚ προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.45. Στο 6.00 προσφέρεται η απόδοση για νίκη της Αλκής και στο 4.30 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.70 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και στο 1.95 του under 2.5 goals, ενώ η απόδοση του goal-goal είναι στο 1.85.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο για το ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση, όσο και για τα άλλα δύο σημερινά ματς Εθνικός-ΑΠΟΕΛ και Αλκή-ΑΕΚ στο www.betonalfa.com.cy. Δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και να παίξετε κυπριακό πρωτάθλημα πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ