aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο... μυστήριο με τον Τόζα Σάπουριτς

Το… μυστήριο με τον Τόζα Σάπουριτς

Τέλος Μαΐου εκπνέει και η συνεργασία με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ Τόζα Σάπουριτς και ως εκ τούτου, σύντομα η διοίκηση θα κληθεί να συζητήσει με τον Σέρβο την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο εν πολλοίς θα κριθεί από την εξέταση των καθηκόντων του στον σύλλογο.

 

Εννοείται πως εάν μείνει, θα εξεταστούν και τα καθήκοντά του στον ΑΠΟΕΛ, πάντοτε σε συνδυασμό με τα «θέλω» του νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Σάπουριτς, πάντως, όταν είχε προσληφθεί, είχε διαμηνύσει πως θα ήθελε από το καλοκαίρι να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα και όχι να πάρει μια διαφορετική πορεία πλεύσης στο ποδόσφαιρο.

Από τότε όμως έχουν μεσολαβήσει αρκετά και βεβαίως, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι για την κατάκτηση του τίτλου.  Την ίδια ώρα, πάντως, στη Σερβία γράφουν πως η διοίκηση της πρώην του ομάδας στην Κίνα, Τσανγκτσούν Γιατάι, αναζητεί νέο προπονητή και ο Σάπουριτς είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ